Μάλτα - Malta

Μάλτα

Η Μάλτα είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου με πάνω από 500.000 κατοίκους. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Βαλέτα, η οποία διαθέτει γραφικά σοκάκια και όμορφα εστιατόρια για να απολαύσει κάποιος το φαγητό είτε το γλυκό του.
Σαν επισκεφθείτε τη Μάλτα μη χάσετε την ευκαιρία να μπείτε στο κάστρο το οποίο βρίσκετε στη Βαλέτα όπου και μπορείτε να δείτε ξεχωριστά ομοιόματα από την ιστορία του νησιού. Εδώ να σημειώσουμε ότι η Μάλτα μαζί με τη Ρόδο, νησί της Ελλάδας αποτελούν τα νησιά των ιπποτών της Μεσογείου.

Η Μάλτα είναι γνωστή τόσο ως προορισμός διακοπών κυρίως για Ευρωπαίους αλλά και ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Παράλληλα η Μάλτα αποτελεί χώρα στην οποία αρκετές εταιρείες στοιχηματισμού έχουν τα γραφεία τους καθώς επίσης και ιδιαίτερης σημασίας στο ναυτιλιακό εμπόριο έχει το εμπορικό λιμάνι της Μάλτας το οποίο υποδέχεται τόσο κρουαζιερόπλοια, όσο και εμπορικά πλοία.

Για να οργανώστε τις διακοπές σας στη Μάλτα και απολαύστε το μπάνιο σας στις ξεχωριστές παραλίες του νησιού δεν έχετε παρά να κλείσετε ένα μοναδικό ξενοδοχείο που θα σας παρέχει όλες τις ανέσεις.


Booking.com

Αν σας άρεσε το άρθρο αυτό δημοσιοποιήστε το στο κοινωνικό δίκτυο της επιλογής σας, κάνοντας κλικ εδώ: