Κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

5+1 λόγοι για να κάνετε την κράτηση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σας μέσα από το worldcitizen.gr .

Λίγες ημέρες πριν φθάσουν οι ήμερες των Χριστουγέννων αν είστε σε ηλικία που εργάζεστε ή σπουδάζετε σε μεγάλες πόλεις της χώρας (πρωτεύουσα & συμπρωτεύουσα) & έχετε καταγωγή από νησιωτικές περιοχές της Ελλάδας πιθανότατα προγραμματίζεται τη μετακίνησή σας αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς στον τόπο καταγωγής σας, για να περάσετε με συγγενείς & φίλους τις γιορτινές ημέρες. Λόγω του ότι αρκετά νησιά της χώρας μας δεν έχουν αεροπορική σύνδεση με Αθήνα ή Θεσσαλονίκη αλλά & επειδή λόγω εορτών είναι αρκετές οι πιθανότητες να θέλετε να μεταφέρετε αρκετές αποσκευές μαζί σας ή & κάποιο μεταφορικό μέσο (αυτοκίνητο ή μηχανή) τότε η καλύτερη ή & η μόνη επιλογή για εσάς είναι να μεταβείτε στο νησί της καταγωγής ή απλά ταξιδιωτικού προορισμού σας με κάποιο πλοίο της γραμμής.




Από την πλευρά μας, θέλοντας να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε λάθη που ίσως σας στοιχίσουν χρόνο, χρήμα, ή & τη δυνατότητα να περάσετε τις γιορτινές ημέρες στον προορισμό της επιλογής σας, ετοιμάσαμε το άρθρο αυτό σαν καθοδήγηση προς εσάς ώστε να μπορέσετε να κάνετε την κράτηση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σας, ευκολότερα, γρηγορότερα, αξιόπιστα, οικονομικότερα & συμφερότερα από ότι συνηθίζατε μέχρι πρότινος.

Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι για να κάνει κανείς την κράτησή του μέσω ακτοπλοϊκού εισιτηρίου μέχρι τα προηγούμενα χρόνια ήταν:

Η μετάβαση του ενδιαφερομένου σε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο από το οποίο θα μπορούσε να αγοράσει ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Το μειονέκτημα αυτής της μεθόδου αγοράς εισιτηρίων ήταν ότι ο ταξιδιώτης θα πρέπει να διαθέσει χρόνο ώστε να μεταβεί στο ταξιδιωτικό γραφείο ώστε να αγοράσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της επιλογής του. Δαπανώντας έτσι πολύτιμο χρόνο τον οποίο θα μπορούσε να κερδίσει κάνοντας την κράτησή του από το wordcitizen.gr & την ενότητα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Ακόμα ένα μειονέκτημα της συγκεκριμένης μεθόδου αγοράς ακτοπλοϊκών εισιτηρίων είναι ότι ο καταναλωτής συγκεντρώνει μόνο τους πόντους επιβράβευσης που παρέχει η ναυτιλιακή εταιρεία από την αγορά του εισιτηρίου του.

Είτε να προχωρήσει σε αγορά των ακτοπλοϊκών του εισιτηρίων από το γκισέ έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι αναχώρησης του πλοίου, με το αρνητικό ότι όταν η κράτηση ακτοπλοϊκού εισιτηρίου γίνεται τελευταία στιγμή μπορεί να μην υπάρχει διαθεσιμότητα στη θέση της επιλογής σας ή ακόμα & να μη βρείτε εισιτήριο να ταξιδέψετε. Επίσης & σε αυτή την περίπτωση δε συγκεντρώνετε επιπλέον πόντους εξαργύρωσης σε εισιτήρια (όπως θα δείτε παρακάτω) πέραν των όσων σας δίνει η ακτοπλοϊκή εταιρεία με την οποία πρόκειται να ταξιδέψετε.

Στις μέρες μας όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει λόγω της έλευσης του διαδικτύου εδώ & κάποια χρόνια καθώς & της εξοικείωσης του ευρύ κοινού με τη λειτουργία & τη χρήση αυτού.

Πλέον οι ακτοπλοϊκές εταιρείες εφαρμόζουν τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας & δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να κάνουν κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από την άνεση του σπιτιού τους & με τη χρήση του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού τους & μέσα από συνεργαζόμενες ταξιδιωτικού περιεχομένου ιστοσελίδες, όπως δηλαδή το worldcitizen.gr .

Η ιστοσελίδα worldcitizen.gr παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη αυτής να κάνει κράτηση μεταξύ άλλων σε αεροπορικά εισιτήρια σε όλο τον κόσμο, ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία & Τουρκία, κρατήσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων παγκοσμίως, ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο καθώς & κρατήσεις για πακέτα διακοπών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η υπηρεσία κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων την οποία σας προσφέρει το worldcitizen.gr & την οποία σας παρουσιάζουμε στο άρθρο αυτό σας δίνει τη δυνατότητα με τη χρήση όπως προαναφέρθηκε του tablet, του υπολογιστή ή του κινητού σας να κάνετε την κράτηση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου σας από την άνεση του καναπέ σας. Πληρώνετε με χρήση πιστωτικής κάρτας & κατ’ επέκταση λαμβάνετε πόντους επιβράβευσης που οι μεγαλύτερες τράπεζες παρέχουν στους πελάτες τους όταν χρησιμοποιούν τις χρεωστικές τους κάρτες για αγορές. Στη συνέχεια λαμβάνεται ένα κωδικό επιβεβαίωσης της κράτησης του ακτοπλοϊκού σας εισιτηρίου στο κινητό σας με τον οποίο μπορείτε οποιαδήποτε ημέρα στο διαθέσιμο ωράριο λειτουργίας, ακόμα & λίγα λεπτά πριν την αναχώρηση του πλοίου να μεταβείτε σε κάποιο γκισέ έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων τις εταιρείας με την οποία πρόκειται να ταξιδέψετε, ή ακόμα & σε αυτό που βρίσκεται έξω από το πλοίο, ώστε να λάβετε τα εισιτήριά σας. Τα εισιτήρια μπορείτε να τα παραλάβετε & από οποιοδήποτε επίσημο γραφείο της ναυτιλιακής εταιρείας με την οποία θα ταξιδέψετε από το οποίο παρέχει & έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Ακόμα με το που κάνετε την κράτησή σας θα λάβετε στο mail που έχετε δηλώσει ένα email επιβεβαίωσης της κράτησής σας.



Τα οφέλη για εσάς από την κράτηση ακτοπλοϊκού εισιτηρίου μέσα από το worldcitizen.gr είναι πολλαπλά:

  1. Πληρωμή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων από την άνεση του σπιτιού σας.
  2. Χρήση πιστωτικής κάρτας σε αξιόπιστο περιβάλλον πληρωμών.
  3. Επιβράβευση με πόντους από την τράπεζά της οποίας είστε πελάτης τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε άλλη σας αγορά.
  4. Μπορείτε να παραλάβετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας ακόμα & λίγα λεπτά νωρίτερα πριν την αναχώρηση του πλοίου έξω από το γκισέ έκδοσης εισιτηρίων στο λιμάνι που βρίσκεται το πλοίο με το οποίο πρόκειται να ταξιδέψετε.
  5. Κατά την παραλαβή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας σε διάφορα γκισέ έκδοσης εισιτηρίων στα λιμάνια, υπάρχει ξεχωριστή σειρά για την παραλαβή των ηλεκτρονικά κρατημένων εισιτηρίων, οπότε στις περιπτώσεις αυτές δε χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά μαζί με όσους θέλουν εκείνη τη στιγμή να προχωρήσουν σε έκδοση ακτοπλοϊκού εισιτηρίου. Έτσι εξυπηρετήστε γρηγορότερα.
  6. Επιβραβεύστε με διπλούς πόντους με τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Αρχικά λαμβάνετε τους πόντους επιβράβευσης που σας παρέχει η ακτοπλοϊκή εταιρεία & στη συνέχεια μόλις κάνετε εγγραφή στην αντίστοιχη υπηρεσία, λαμβάνεται επιπλέον πόντους εξαργύρωσης για κάθε αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σας μέσα από τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες με το worldcitizen.gr .
Online κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Online κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Κάντε κράτηση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήριά σας από το  worldcitizen.gr/ακτοπλοϊκά-εισιτήρια & καλά σας ταξίδια : – ).