Μπρατισλάβα, Σλοβακία.

Μπρατισλάβα

Η Μπρατισλάβα είναι ένας μονδαικός προρισμός. Η Μπρατισλάβα αποτελεί την πρωτεύουσα της Σλοβακίας με πληθυσμό περίπου 423.081 κατοίκους. Επίσης η Μπρατισλάβα αποτελεί μία από τις πιό γραφικές πόλεις τις Ευρώπης.

 

Η Μπρατισλάβα αποτελεί μία πόλη με ιδιαίτερη παρουσία του Ελληνικού στοιχείου. Είναι γεγονός ότι πολλοί τελοιόφοιτοι του λυκείου στην Ελλάδα επιλέγουν να σπουδάσουν στην Μπρατισλάβα σε πανεπιστήμια της Σλοβακίας.


Η Μπρατισλάβα βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη ο οποίος τη διασχίζει, όταν βρεθείτε στη μαγευτική πρωτεύουσα τησ Σλοβακίας μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το μοναδικό κάστρο που βρίσκεται σε ύψωμα της πόλης, αλλά και να απολαύσετε τον καφέ σας στα καφέ τα οποία βρίσκονται δίπλα στον ποταμό Δούναβη.

Μπρατισλάβα παλιά πόλη.

Παλιά πόλη Mπρατισλάβας.

Η Μπρατισλάβα παράλληλα διαθέτει ξεχωριστά γραφικά σοκάκια στα οποία μπορείτε να απολαύσετε μία ξεχωριστή διαδρομή και να επισκεφθείτε όμορφες μπυραρίες της πόλης.
Προγραμματισμός ταξιδιού στη Μπρατισλάβα:
worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Μπρατισλάβα, Σλοβακία.

worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Μπρατισλάβα, Σλοβακία.Booking.com

Συμβουλή: Για περισσότερη άνεση κατά την επίσκεψη των αξιοθεάτων στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, σας προτείνουμε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορείτε να μετακινείστε με ευκολία όλες τις ημέρες της παραμονής σας.