Μπρατισλάβα, Σλοβακία ~ Ταξιδιωτικός οδηγός, φωτογραφίες, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων, δραστηριότητες.

Μπρατισλάβα

Η Μπρατισλάβα είναι ένας μονδαικός προρισμός. Η Μπρατισλάβα αποτελεί την πρωτεύουσα της Σλοβακίας με πληθυσμό περίπου 423.081 κατοίκους. Επίσης η Μπρατισλάβα αποτελεί μία από τις πιό γραφικές πόλεις τις Ευρώπης.Μπρατισλάβα, Σλοβακία ~ Ταξιδιωτικός οδηγός, φωτογραφίες, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων, δραστηριότητες.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία.

Η Μπρατισλάβα αποτελεί μία πόλη με ιδιαίτερη παρουσία του Ελληνικού στοιχείου. Είναι γεγονός ότι πολλοί τελοιόφοιτοι του λυκείου στην Ελλάδα επιλέγουν να σπουδάσουν στην Μπρατισλάβα σε πανεπιστήμια της Σλοβακίας.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία ~ Ταξιδιωτικός οδηγός, φωτογραφίες, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων, δραστηριότητες | Είσοδος στην παλιά πόλη.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία ~ Είσοδος στην παλιά πόλη.

Η Μπρατισλάβα παράλληλα διαθέτει ξεχωριστά γραφικά σοκάκια στα οποία μπορείτε να απολαύσετε μία ξεχωριστή διαδρομή και να επισκεφθείτε όμορφες μπυραρίες της πόλης.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία ~ Ταξιδιωτικός οδηγός, φωτογραφίες, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων, δραστηριότητες | Θέα από την πόλη στο κάστρο.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία ~ Θέα από την πόλη στο κάστρο.

Μία επίσκεψη στο κάστρο της πόλης είναι απαραίτητη αφενός για να περιηγηθείτε στους χώρους του & αφετέρου για να δείτε τη θαυμάσια θέα της πόλης από αυτό.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία ~ Ταξιδιωτικός οδηγός, φωτογραφίες, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων, δραστηριότητες | Θέα από το κάστρο στον ποταμό Δούναβη.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία ~ Θέα από το κάστρο στον ποταμό Δούναβη.

Η Μπρατισλάβα βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη ο οποίος τη διασχίζει, όταν βρεθείτε στη μαγευτική πρωτεύουσα της Σλοβακίας μη χάσετε την ευκαιρία βρεθείτε στο UFO Tower ο οποίος φαίνεται στην αρχή της γέφυρας στην παραπάνω φωτογραφία, σημείο από το οποίο μπορείτε να απολαύσετε πανοραμική θέα της πόλης από πάρα πολύ ψηλά.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία ~ Ταξιδιωτικός οδηγός, φωτογραφίες, αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ενοικίαση αυτοκινήτων, δραστηριότητες | Παραδοσιακά κτίρια στην παλιά πόλη.

Μπρατισλάβα, Σλοβακία ~ Παραδοσιακά κτίρια στην παλιά πόλη.

Τα παραδοσιακά κτίρια στην παλιά πόλη της Μπρατισλάβας είναι ξεχωριστά, όπως αυτά που μπορείτε να δείτε παραπάνω. Με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική & ξεχωριστά χρώματα, περιβάλουν τις πλατείες & τα σοκάκια της παλιάς πόλης.
Διακοπές στη Μπρατισλάβα ~ Προγραμματισμός ταξιδιού:
worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Μπρατισλάβα, Σλοβακία.

worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Μπρατισλάβα, Σλοβακία.Booking.com

Συμβουλή: Για περισσότερη άνεση κατά την επίσκεψη των αξιοθεάτων στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, σας προτείνουμε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορείτε να μετακινείστε με ευκολία όλες τις ημέρες της παραμονής σας.