Κέντρο πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στο Παλαιό Φάληρο.

Ένας ξεχωριστός χώρος αφιερωμένος στον πολιτισμό αποτελεί “το κόσμημα” που η οικογένεια Νιάρχου αποφάσισε να δωρίσει στο Ελληνικό κράτος. Βιοβλιοθήκη Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.



Εξωτερική φωτογραφία του χώρου της βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος βρίσκεται σε μία πολύ μεγάλη έκταση στο Παλαιό Φάληρο της Αθήνας. Όπου διαθέτει πάρκο, κήπο με ξεχωριστά δέντρα, χώρο για εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες, μία δανειστική βιβλιοθήκη με χιλιάδες βιβλία, καθώς & χώρο με υπολογιστές (πολύ γρήγορο Wi-Fi) αλλά και χώρους εστίασης όπως καφέ & εστιατόριο στα οποία μπορείτε να απολαύσετε το χυμό ή το φαγητό σας αντίστοιχα.

Ξεχωριστή θέα από το ανσασέρ προς το εξωτερικό καφέ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Στον υψηλότερο όροφο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προτομή του Σταύρου Νιάρχου καθώς & να απολαύσουν την ξεχωριστή θέα προς την Ακρόπολη & τον Πειραιά μέχρι τη Γλυφάδα & την Πεντέλη.

Στον εξωτερικό χώρο του ιδρύματος τα βλέμματα στρέφονται προς την τεράστια “σε στυλ” φωτισμένη λίμνη.

Διακοπές στην Αθήνα ~ Προγραμματισμός ταξιδιού:
worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Αθήνα.

worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Αθήνα.

* Κάνοντας κράτηση για τα ✈ αεροπορικά σας εισιτήρια με το worldcitizen.gr εκτός από το ναύλο μεταφοράς σας περιλαμβάνεται:
1. Δωρεάν check in το οποίο κάνουν οι συνεργάτες μας για εσάς. Με αυτό τον τρόπο αφότου κάνετε την κράτησή σας & πληρώσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια δε χρειάζεται να αγχώνεστε για κάτι επιπλέον. Μόλις ανοίξει η επιλογή του check in & αυτό πραγματοποιηθεί από τους συνεργάτες μας θα λάβετε αντίστοιχο email.
2. 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών.
3. Υπηρεσία υποστήριξής σας σε περίπτωση απώλειας αποσκευών ή καθυστέρηση – ακύρωση της πτήσης σας & απαίτηση αποζημίωσης για εσάς χωρίς επιπλέον κόστος..



Booking.com

Συμβουλή: Για περισσότερη άνεση κατά την επίσκεψη των αξιοθεάτων στην Αθήνα, σας προτείνουμε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορείτε να μετακινείστε με ευκολία όλες τις ημέρες της παραμονής σας.