Αεροπορική εταιρεία United Airlines

United Airlines

Η αεροπορική εταιρεία United Airlines ιδρύθηκε το μακρινό 1926 και πρωτολειτούργησε ως εταιρεία παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ιδρυτής της United Airlines είναι ο Walter Varney. Ο Walter Varney αρχικά ίδρυσε τις αεροπορικές εταιρείες Varney Air Lines το 1926 και Varney Speed Lines το 1934, εταιρείες που τελικά ονομάστηκαν United Airlines και Continental Airlines αντίστοιχα. Η σημερινή έδρα της αεροπορικής εταιρείας United Airlines είναι το Σικάγο στην πολιτεία του Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.Η United Airlines αποτελεί μια πρωτοπόρο αεροπορική εταιρεία γεγονός που αποδεικνύεται από την ιστορία της. Το πρώτο περιοδικό που εκδόθηκε και διανεμήθηκε στον αέρα ήταν το Mainliner το 1957 το οποίο αποτελεί το πρώτο παγκοσμίως περιοδικό πτήσεως. Τηλεόραση στον ουρανό!  Η αεροπορική εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, United Airlines καινοτομεί ξανά την δεκαετία του 1960 προσφέροντας στο επιβατικό της κοινό την δυνατότητα να παρακολουθούν σε απευθείας μετάδοση τηλεόραση.

Ορόσημο στην ιστορία της United Airlines αποτελεί η συμμετοχή της μαζί με τις αεροπορικές εταιρείες Lufthansa, Air Canada, Thai International και SAS (Scandinavian Airlines) στην ίδρυση της πρώτης παγκόσμιας συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών που ακούει στο όνομα Star Alliance.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η United Airlines παρέχει πρόγραμμα ανταμοιβής επιβατών μέσω του προγράμματος Mileage Plus στους πελάτες της. Χρησιμοποιώντας κάποιος την κάρτα μέλους της United Airlines, Mileage Plus μπορεί να κερδίσει μίλια για μελλοντικά ταξίδια, δραστηριότητες, εμπειρίες, δείπνα κλπ.

Η United Airlines απασχολεί 88.000 υπαλλήλους ανά τον κόσμο και εξυπηρετεί περισσότερους από 158.000.000 επιβάτες ανά έτος.Το κοινό που θα επιλέξει την United Airlines για την μεταφορά του, θα έχει την δυνατότητα να αποφασίσει ανάμεσα σε 353 προορισμούς σε 48 χώρες. Οι ημερήσιες πτήσεις της εταιρίας ανέρχονται στις 4.800.

Διαθέτει στόλο που ξεπερνά τα 770 αεροσκάφη. Τα αεροσκάφη που συναντάμε στην United Airlines είναι τύπου Airbus, Boeing, McDonell Douglas,Douglas.

Η United Airlines προσφέρει από Ελλάδα:

 1. Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις από Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 2. Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις από Αθήνα προς το Σαν Φρανσίσκο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 3. Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις από Αθήνα προς την Ουάσιγκτον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 4. Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις από Αθήνα προς το Σικάγο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 5. Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις από Αθήνα προς το Λος Άντζελες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 6. Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις από Αθήνα προς το Ορλάντο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 7. Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις από Αθήνα προς τη Βοστώνη στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
 8. Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις από Αθήνα προς τη Ζυρίχη στην Ελβετία.
 9. Αεροπορικά εισιτήρια για πτήσεις από Αθήνα προς το Μόναχο στη Γερμανία.

Η αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία United Airlines παρέχει ασφαλή και ποιοτικά αεροπορικά ταξίδια. Μερικά από τα σλόγκαν που έχει επιλέξει για να προωθήσει τις υπηρεσίες της είναι το “Fly the Friendly Skies”, το “It’s time to fly”, το “Let’s fly together” και πρόσφατα το “Connecting people. Uniting the world”.

United Airlines αεροπορικά εισιτήρια.

United Airlines αεροπορικά εισιτήρια.

Η United Airlines έχει διακριθεί:

 1. Ως μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες που στηρίζουν εμπράκτως τα δικαιώματα της LGBT (lesbian, gay, bisexual, and transgender) κοινότητας από το περιοδικό Work Life Matters.
 2. Με βραβείο “Επιχειρηματικής ηγεσίας” το 2013, βραβείο το οποίο απονεμήθηκε σε εταιρείες που επιδεικνύουν ηγετικό ρόλο και πρωτοστατούν σε θέματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.
 3. Ως κορυφαία επιχείρηση για την LGBT Economic Empowerment δηλαδή οικονομική ενδυνάμωση των μελών της κοινότητας LGBT από το Affinity Inc Magazine, το 2015 και το 2016

Μην το σκέφτεστε άλλο! Απολαύστε μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, επιλέγοντας την αεροπορική εταιρεία United Airlines, ταξιδεύοντας σε ένα από τους προορισμούς που η εταιρεία προσφέρει ανά τον κόσμο, κάνοντας την κράτηση σας για αεροπορικά εισιτήρια μέσα από το worldcitizen.gr.