Κυριακάτικη βόλτα στην παραλιακή της Αθήνας.

Απόγευμα Κυριακής, η πίεση όλης της εβδομάδας σε έχει κουράσει & θέλεις να βγεις για να πάρεις δυνάμεις για να ξεκινήσεις από αύριο (Δευτέρα) με γεμάτες τις μπαταρίες διάθεσης τη νέα σου εβδομάδα. Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι μια βόλτα στην παραλιακή της Αθήνας.
Λόγω καλοκαιριού (αν είσαι Αθηναίος το γνωρίζεις ήδη) στους δρόμους της Αθήνας η κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι περιορισμένη.

Μπουφάν, κράνος & φύγαμε για μια βόλτα στην παραλιακή.

Υπάρχουν ξεχωριστά μέρη στα οποία μπορείς να απολαύσεις το ποτό ή τον καφέ σου. Η πρόταση του worldcitizen.gr είναι να διαλέξεις ένα παραθαλάσσιο χώρο όπως διάλεξα & εγώ.

Χαλαρή μουσική μέχρι το βράδυ, ωραίος κόσμος & μαγευτική ατμόσφαιρα θα κάνουν το απόγευμα της Κυριακής σου ιδιαίτερο.

Διακοπές στην Αθήνα ~ Προγραμματισμός ταξιδιού:
worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Αθήνα.

worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Αθήνα.

* Κάνοντας κράτηση για τα ✈ αεροπορικά σας εισιτήρια με το worldcitizen.gr εκτός από το ναύλο μεταφοράς σας περιλαμβάνεται:
1. Δωρεάν check in το οποίο κάνουν οι συνεργάτες μας για εσάς. Με αυτό τον τρόπο αφότου κάνετε την κράτησή σας & πληρώσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια δε χρειάζεται να αγχώνεστε για κάτι επιπλέον. Μόλις ανοίξει η επιλογή του check in & αυτό πραγματοποιηθεί από τους συνεργάτες μας θα λάβετε αντίστοιχο email.
2. 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών.
3. Υπηρεσία υποστήριξής σας σε περίπτωση απώλειας αποσκευών ή καθυστέρηση – ακύρωση της πτήσης σας & απαίτηση αποζημίωσης για εσάς χωρίς επιπλέον κόστος..Booking.com

Συμβουλή: Για περισσότερη άνεση κατά την επίσκεψη των αξιοθεάτων στην Αθήνα, σας προτείνουμε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορείτε να μετακινείστε με ευκολία όλες τις ημέρες της παραμονής σας.