Μάλτα - Malta

Μάλτα

Η Μάλτα είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Μεσογείου με πάνω από 500.000 κατοίκους. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Βαλέτα, η οποία διαθέτει γραφικά σοκάκια και όμορφα εστιατόρια για να απολαύσει κάποιος το φαγητό είτε το γλυκό του.
Σαν επισκεφθείτε τη Μάλτα μη χάσετε την ευκαιρία να μπείτε στο κάστρο το οποίο βρίσκετε στη Βαλέτα όπου και μπορείτε να δείτε ξεχωριστά ομοιόματα από την ιστορία του νησιού. Εδώ να σημειώσουμε ότι η Μάλτα μαζί με τη Ρόδο, νησί της Ελλάδας αποτελούν τα νησιά των ιπποτών της Μεσογείου.

Η Μάλτα είναι γνωστή τόσο ως προορισμός διακοπών κυρίως για Ευρωπαίους αλλά και ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Παράλληλα η Μάλτα αποτελεί χώρα στην οποία αρκετές εταιρείες στοιχηματισμού έχουν τα γραφεία τους καθώς επίσης και ιδιαίτερης σημασίας στο ναυτιλιακό εμπόριο έχει το εμπορικό λιμάνι της Μάλτας το οποίο υποδέχεται τόσο κρουαζιερόπλοια, όσο και εμπορικά πλοία.

φωτογραφιες απο τη μαλτα:

Embed from Getty Images

Για να οργανώστε τις διακοπές σας στη Μάλτα και απολαύστε το μπάνιο σας στις ξεχωριστές παραλίες του νησιού δεν έχετε παρά να κλείσετε ένα μοναδικό ξενοδοχείο που θα σας παρέχει όλες τις ανέσεις.

Διακοπές στη Μάλτα ~ Προγραμματισμός ταξιδιού:
Οι τρόποι να ταξιδέψετε στη Μάλτα είναι τρεις, αρχικά μπορείτε να φθάσετε στη Μάλτα με αεροπλάνο. Ακόμα μπορείτε να επισκεφθείτε τη Μάλτα δια θαλάσσης αν έχετε κάποιο yacht ή με κάποιο πλοίο από Ιταλία ή κρουαζιερόπλοιο.

worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Μάλτα.

worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Μάλτα.Booking.com

Συμβουλή: Για περισσότερη άνεση κατά την επίσκεψη των αξιοθεάτων στη Μάλτα, σας προτείνουμε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορείτε να μετακινείστε με ευκολία όλες τις ημέρες της παραμονής σας.