Πως να ζήσετε 150 χρόνια με υγεία - Δρ. Δημήτρης Τσουκαλάς.

Πως να ζήσετε 150 χρόνια με υγεία | Δρ. Δημήτρης Τσουκαλάς

Το βιβλίο “Πως να ζήσετε 150 χρόνια με υγεία” από το συγγραφέα & Δρ. Ιατρικής Δημήτρη Τσουκαλά είναι ένα βιβλίο θα λέγαμε ύμνος στην επιστήμη της Μεταβολομικής Ιατρικής.  Δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα ζήσετε 150 χρόνια με υγεία αφού το διαβάσετε, αλλά σιγουρα αξίζει να το προσπαθήσετε!
Διαβάζοντας το βιβλίο του Δρ. Δημήτρη Τσουκαλά Πως να ζήσετε 150 χρόνια με υγεία” σίγουρα θα ανακαλύψετε διαφόρους τρόπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία σας & κατ’ επέκταση την καθημερινότητά σας. Παράλληλα θα γνωρίσετε την όχι & τόσο διαδεδομένη επιστήμη της Μεταβολομικής Ιατρικής.

Ο Δρ. Δημήτρης Τσουκαλάς στο βιβλίο του δίνει πρακτικές οδηγίες οι οποίες θα βελτιώσουν την υγεία σας & θα σας δώσουν ένα μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής όπως αναφέρει ο ιατρός & συγγραφέας του βιβλίου “Πως να ζήσετε 150 χρόνια με υγεία”.

Πως να ζήσετε 150 χρόνια με υγεία - Δρ. Δημήτρης Τσουκαλάς.

Πως να ζήσετε 150 χρόνια με υγεία – Δρ. Δημήτρης Τσουκαλάς.

Ποιοί είναι οι κύριοι παράγοντες που συμβάλουν στην αύξηση του προσδόκιμου ζωής;

Ποιές τροφές μπορείτε να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας για να βοηθήσουν τον οργανισμό σας να είναι πιο δυνατός;

Είναι η ιατρική επιστήμη πανάκεια αντιμετώπιση για κάθε συγκεκριμένη πάθηση ή διαφέρει ανάλογα τις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή;

Ποιές είναι οι κύριες αιτίες πρόκλησης καρκίνου & πως μπορείτε να τον αποφύγετε;Τα παραπάνω είναι μερικά από τα ερωτήματα που απαντώνται στις 280 σελίδες του βιβλίου του Δρ. Δημήτρη Τσουκαλά Πως να ζήσετε 150 χρόνια με υγεία“.  Καθώς ο γράφων αυτές τις γραμμές δεν είναι ιατρός, μπορώ να σας πω με μεγάλη ευκολία ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι γραμμένο για να μπορεί να το διαβάσει ο απλός πολίτης χωρίς να χρειάζεται να έχει ειδικές γνώσεις ιατρικής.

Διαβάζοντας το βιβλίου του ιατρού Δρ. Δημήτρη Τσουκαλά, Πως να ζήσετε 150 χρόνια με υγεία” θα έχετε κάνει σίγουρα ένα πολύ μεγάλο βήμα για να θωρακίσετε την υγεία σας & να αυξήσετε το προσδόκιμο ζωής σας αλλά & να φωτίσετε τα άγνωστα για πολλούς απλούς μη ιατρούς πολίτες σημεία της ιατρικής επιστήμης.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο του Δρ. Δημήτρη Τσουκαλά σε κανονική μορφή βιβλίου εδώ.

Ενώ σε μορφή ebook σε ακόμα πιο συμφέρουσα τιμή εδώ.