Το βιβλίο των αποφάσεων | Mikael Krogerus & Roman Tschappeler.

Το βιβλίο των αποφάσεων | Mikael Krogerus & Roman Tschappeler

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιός παίρνει τις αποφάσεις; Το παραπάνω ερώτημα ήταν μία σκέψη η οποία πέρναγε συχνά από το μυαλό μου. Ποιός παίρνει τις αποφάσεις για τη ζωή μου; Παίρνω τις αποφάσεις εγώ; Τις παίρνει κάποια ανώτερη δύναμη; Τι καθορίζει ποιές αποφάσεις θα πάρουμε;
Έχοντας κάνει ενδελεχή αναζήτηση για τι συγκεκριμένο θέμα & αναλύοντας των τρόπο λήψης αποφάσεων επιτυχημένων ανθρώπων, άρχισα να αναζητώ μοντέλα λήψης αποφάσεων αναφορικά με το ποιό τρόπο θα μπορούσα να βελτιστοποιήσω τις αποφάσεις που παίρνω.

Το βιβλίο των αποφάσεων | Mikael Krogerus & Roman Tschappeler.

Το βιβλίο των αποφάσεων | Mikael Krogerus & Roman Tschappeler.

Το ένα έφερε το άλλο & ξεκίνησα να ψάχνω βιβλία αναφορικά με τον τρόπο που οι άνθρωποι παίρνουν αποφάσεις. Το πρώτο σχετικό βιβλίο που αποφάσισα να αγοράσω ήταν ”Το βιβλίο των αποφάσεων” των Mikael Krogerus & & Roman Tschappeler.

Στο συγκεκριμένο βιβλίο αναλύονται 50 διαφορετικά μοντέλα λήψης αποφάσεων. Αλήθεια εσείς με ποιό τρόπο παίρνετε αποφάσεις;
Το παραπάνω βιβλίο βοηθά τον αναγνώστη να βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο παίρνει αποφάσεις ενώ δινει μία σειρά από διαδικασίες στοχοθεσίας οι οποίες κατά τους συγγραφείς οδηγούν στην επιτυχία.

Οι δύο Γερμανοί συγγραφείς κάνουν μία αρκετά ενδιαφέρουσα ανάλυση στο ”Βιβλίο των αποφάσεων” που θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε με ποιο τρόπο λαμβάνεται εσείς αποφάσεις & πως θα μπορούσατε να τον βελτιστοποιήσετε.

Το βιβλίο των αποφάσεων” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα & μπορείτε να το αγοράσετε τόσο σε μορφή βιβλίου όσο & σε μορφή ebook εδώ.