WorldCitizen.Gr Δελτίο τύπου.

Δελτίο τύπου.

Προς όλους μας τους αναγνώστες:

Το worldcitizen.gr αποτελεί μία προσπάθεια να μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας από ταξίδια σε όλο τον κόσμο σε εσάς & να σας δώσουμε χρήσιμες πληροφορίες αξίας για διάφορα ξεχωριστά μέρη σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά σκοπός μας ήταν να παρέχουμε την υπηρεσία της πληροφορίας δωρεάν για όλο τον κόσμο αποσκοπώντας σε κέρδη από διαφημίσεις & έσοδα από κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων , ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, πακέτα διακοπών, κρατήσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Για να δημοσιευθεί κάθε άρθρο στο worldcitizen.gr & ιδιαίτερα τα άρθρα προορισμών απαιτείται αρκετή μελέτη αναφορικά με τον προορισμό & φυσικά στα μέρη για τα οποία γράφουμε μέχρι τώρα τα έχουμε όλα επισκεφθεί. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν την αξία της πληροφορίας & το κόστος που υπάρχει αυτή για να παραχθεί.

Οι τελευταίες εξελίξεις όμως στο χώρο του διαδικτύου δε μας αφήνουν ανεπηρέαστους. Και συγκεκριμένα οι συνεχής αύξηση εφαρμογών – προσθέτων που μπλοκάρουν της διαφημίσεις της Google που υπάρχουν σε κάθε ιστοσελίδα. Η συγκεκριμένη τακτική αποτελεί κλοπή της προσπάθειας του δημιουργού του περιεχομένου. Θα μπορούσε ποτέ να υπάρξει κάποιο κανάλι στην τηλεόραση χωρίς διαφημίσεις; Η απάντηση είναι φυσικά & όχι.

Οι διαφημίσεις & τα έσοδα αυτά όχι μόνο μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να υπάρχουμε αλλά μας βοηθούν να παρέχουμε σε εσάς συνεχώς καλύτερο περιεχόμενο υψηλότερων προδιαγραφών.

Με το παρόν δελτίο τύπου θέλουμε να ενημερώσουμε τους εκατοντάδες επισκέπτες μας ότι έχουμε πλέον αρχίσει & εξετάζουμε σοβαρά το ενδεχόμενο το worldcitizen.gr να γίνει ιστοσελίδα συνδρομητικού περιεχομένου. Όπου δηλαδή ο κάθε επισκέπτης θα πρέπει να πληρώνει μία συνδρομή για να μπορεί να διαβάζει το περιεχόμενο που δημοσιεύεται. Σύμφωνα με τα πρότυπα μεγάλων ενημερωτικών μέσων τύπου Economist, Financial Times τα οποία αντιλαμβάνονται ότι το ποιοτικό & έγκυρο περιεχόμενο δεν μπορεί να διανέμεται δωρεάν.

Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα αλλά είμαστε σε συζητήσεις για το πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να λειτουργήσει για το worldcitizen.gr .

Για την ώρα αυτό που θέλουμε να επικοινωνήσουμε στους αναγνώστες μας είναι:

  1. Αν θέλετε να συνεχίσετε να διαβάζετε δωρεάν ποιοτικό περιεχόμενο από το worldcitizen.gr ενισχύστε την προσπάθειά μας με το να μη χρησιμοποιείται AdBlock όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας & παράλληλα κάντε κλικ σε όποιες διαφημίσεις της Google σας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε εμάς να συνεχίσουμε να υπάρχουμε & να παράγουμε ακόμα καλύτερο περιεχόμενο που κατ’ επέκταση διαβάζετε εσείς.
  2. Όταν ταξιδεύεται αεροπορικώς, ακτοπλοϊκώς , πηγαίνετε κάπου διακοπές & θέλετε να κλείσετε κάποιο δωμάτιο επιλέξτε να κάνετε την κράτησή σας μέσω εμάς. Συνεργαζόμαστε με τους ποιοτικότερους & ανταγωνιστικότερους παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών, παρέχοντάς σας έτσι τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς & την καλύτερη value for money εξυπηρέτηση.
  3. Συγκεκριμένα κατά την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων μέσω των συνεργατών μας σας παρέχουμε ξεγνοιασιά, καθώς κάνετε κράτηση των αεροπορικών σας εισιτηρίων & από εκεί & έπειτα δε χρειάζεται να νοιαστείτε για τα check in που πρέπει να γίνουν λίγες ημέρες πριν την πτήση. Όλα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Επίσης σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποια πτήση σας ή αποσκευές σας & δικαιούστε αποζημίωσης αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία χωρίς κάποιο κόστος για εσάς.
  4. Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα κατά την κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων είναι ότι πλέον μπορείτε να τα κλείσετε online χωρίς να χρειάζεται να πάτε σε κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο στη γειτονιά σας & τα παραλαμβάνετε σε σειρά προτεραιότητας έξω από κάθε πλοίο στο αντίστοιχο γκισέ πριν ταξιδέψετε (όπως λειτουργούν οι διάφορες ναυτιλιακές εταιρείες για τα εισιτήρια αυτά δεν περιμένετε καθόλου, αλλά εξυπηρετήστε κατά προτεραιότητα). Παράλληλα μαζεύετε επιπλέον πόντους ανταμοιβής κάνοντας την κράτησή σας μέσω εμάς. Π.χ. Όταν ένας πελάτης ταξιδεύει εντός Ελλάδας με Α.Ν.Ε.Κ. μαζεύει πόντους εξαργύρωσης για τη συγκεκριμένη ναυτιλιακή εταιρεία. Ενώ όταν ταξιδεύει με Minoan Lines το ίδιο. Οπότε αν ταξιδεύεται πότε με τη μία εταιρεία, πότε με την άλλη, οι ανταμοιβές σας καθυστερούν. Μέσω των συνεργατών μας αυτό που σας παρέχουμε εμείς με κάθε κράτηση ακτοπλοϊκού εισιτηρίου αφότου κάνετε αίτηση για την κάρτα πόντων, συλλέγεται πόντους ανεξάρτητα με την εταιρεία την οποία ταξιδεύεται. Τι θα πει αυτό; Θα πει ότι αν κλείσετε μέσω εμάς ένα εισιτήριο από Αθήνα για Κρήτη με Minoan Lines, τότε & τους πόντους εξαργύρωσης της εταιρείας θα πάρετε & έξτρα πόντους από εμάς. Τους πόντους της Minoan Lines τους χρησιμοποιείτε για να εξαργυρώσετε εισιτήρια με τη συγκεκριμένη ναυτιλιακή εταιρεία μόνο, ενώ τους έξτρα πόντους επιβράβευσης που σας παρέχουμε εμείς τους συγκεντρώνεται ανεξάρτητα με ποιά ναυτιλιακή εταιρεία ταξιδεύεται & μπορείτε να τους εξαργυρώσετε με εισιτήριο σε όποια ναυτιλιακή εταιρεία θέλετε.
  5. Στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων σας παρέχουμε δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών σε όλο τον κόσμο.
  6. Ενώ στις κρατήσεις σε δωμάτια ξενοδοχείων μέσω των συνεργατών μας εγγυόμαστε αξιοπιστία & τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Βοηθήστε από την πλευρά σας να κρατήσουμε το περιεχόμενο (ταξιδιωτικές πληροφορίες & συμβουλές) δωρεάν & προσβάσιμο για όλο τον κόσμο.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του worldcitizen.gr