Πάρκο MacArthur στο Ίντσεον της Νότιας Κορέας.

Πάρκο ΜακΆρθουρ στο Ίντσεον της Νότιας Κορέας.

Το πάρκο ΜακΆρθουρ βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της πόλης του Ίντσεον της Νότιας Κορέας και έχει πάρει το όνομά του από το στρατηγό ΜακΆρθουρ ο οποίος ηγήθηκε του πολέμου από την πλευρά της Νότιας Κορέας το 1950 ενάντια της Βόρειας Κορέας.Πάρκο MacArthur στο Ίντσεον της Νότιας Κορέας.

Πάρκο MacArthur στο Ίντσεον της Νότιας Κορέας.

Το πάρκο ΜακΆρθουρ είναι ένα ξεχωριστό “στολίδι” για την πόλη του Ίντσεον & σίγουρα ένα σημείο ενδιαφέροντος – αξιοθέατο το οποίο κανείς επισκέπτης της πόλης δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να επισκεφθεί!

Πάρκο ΜακΆρθουρ, Ίντσεον, Νότια Κορέα - MacArthur park, Incheon, South Korea

Πάρκο ΜακΆρθουρ, Ίντσεον, Νότια Κορέα – MacArthur park, Incheon, South Korea

Δίπλα στο πάρκο ΜακΆρθουρ βρίσκεται η China Town του Ίντσεον τα δρομάκια της οποία αξίζει να περπατήσετε απολαμβάνοντας έτσι τις ζωγραφιές που υπάρχουν στους τοίχους από Κινεζικά σύμβολα & ιστορία.

Στην είσοδο του πάρκου ΜακΆρθουρ δεσπόζει ο ανδριάντας του στρατηγού ΜακΆρθουρ, ως κίνηση φόρου τιμής στο στρατηγό που ηγήθηκε της πολεμικής δραστηριότητας της χώρας του το 1950 ενάντια της Βόρειας Κορέας.

Ο αδριάντας του στρατηγού Μακ Άρθουρ στην είσοδο του πάρκου Μακ Άρθουρ στο Ίντσεον της Νότιας Κορέας.

Ο αδριάντας του στρατηγού Μακ Άρθουρ στην είσοδο του πάρκου Μακ Άρθουρ στο Ίντσεον της Νότιας Κορέας.
Περισσότερες πληροφορίες για το πάρκο ΜακΆρθουρ στο Ίντσεον της Νότιας Κορέας θα μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο του worldcitizen.gr το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα περιλαμβάνοντας ταξιδιωτικές πληροφορίες, ταξιδιωτικές ιστορίες αλλά & συμβουλές καθώς & ξεχωριστές φωτογραφίες από τα διάφορα μέρη σε όλο τον κόσμο που το worldcitizen.gr έχει επισκεφθεί!

Διακοπές στο Ίντσεον στη Νότια Κορέα ~ Προγραμματισμός ταξιδιού:
worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Ίντσεον στη Νότια Κορέα.

worldcitizen.gr φόρμα αναζήτησης για αεροπορικά εισιτήρια προς Ίντσεον στη Νότια Κορέα.Booking.com

Συμβουλή: Για περισσότερη άνεση κατά την επίσκεψη των αξιοθεάτων στο Ίντσεον, σας προτείνουμε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορείτε να μετακινείστε με ευκολία όλες τις ημέρες της παραμονής σας.